sunnuntai 21. elokuuta 2011

Bonkkia kaverilta...

Kaveri ilmoitteli tuossa että on tulossa vaasaan varastoa tyhjentämään ja viestinä oli tyyliin "Mulla on sielä muistaakseni jotain radiorojuakin, hae pois tai pistän verkonpainoksi" joten pitihän sielä käydä tonkimassa?

Hienona löytönä anha 13.8V 6/8A virtalähde, joka itseasiassa on vuosia takaperin ollut omalla pöydällä ennenkin.. Näin ne vermeet vaan kulkee.. Ensitestailuissa vaikuttaisi olevan edelleen ihan kunnossa, ainakin ulostulojännite on oikea, testit jatkuvat..


Ja toisena helmenä kokoelmaan hienokuntoinen SBE Shasta 1 LA-käsiradiopuhelin. Radiossa on 6 kidekanavaa 5,6,7,12, 15 ja 17. Lähetelajina kapulassa AM. Antennia ei kapulassa ollut tallella (kenties löytyy myöhemmin), mutta kunto muuten oli todella siisti ja olihan tuossa jopa paristoissa senverta virtaa että sai todettua radion olevan toimintakunnossa ainakin kuuntelun osalta..


Iso kiitos näistä Kjell :-)

4 kommenttia:

  1. Shasta I:lle olis kaveri jos kiinnostaa... nahkapäällinen (orggis) mukana ja antenni (61 cm patukka)... akut tai patterit sitten omasta takaa... Mukana jonkun verran kiteitä koneeseen. Tällä hetkellä koneeseen laitettu kanavat 3-8-11-16-19-20. Aivan toimiva masiina. Mikäli olet kiinnostunut, ota yhteyttä niin laitan kuvat ja lisää tietoo. Itsellä aivan käyttöä vailla.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän tuo voisi kiinnostaakkin, tästä kun puuttuu antenni eikä aivan helmi kunnossa ole muutenkaan.

    VastaaPoista
  3. ota sähköpostilla yhteyttä jos et saanut viestiäni. juha.aro@welho.com

    VastaaPoista
  4. Terve, googlasin tätä mallia ja päädyin näille sivuille. Löysin vintiltä vanhan shasta1 puhelimen, antenni hieman rikki siinä. Mitä tällä tekee, onko käyttöä missään muodossa. mailia j00ppis@hotmail.com kiitos etukäteen vastauksista!

    VastaaPoista