sunnuntai 17. helmikuuta 2013

OH6A Field&BBQ-day onnistui

Lauantain Field&BBQ-day onnistui yli odotusten! Paikanpäällä kävi n. 20 henkeä ja kusojakin saatiin ~80 kpl 3.6, 7 ja 14MHz SSB:llä sekä 18MHz CWllä. Pääosin operaattoreina toimi SSB-asemalla OH6GZT Pete eli minä FT450AT Yaesulla & windom-antennilla ja 18MHz CWtä workki OH6NG Antero kokoonpanolla puoliaaltodipoli ja IC-7400.

OH6ALPO äänessä OH6A/p asemalta 3699kHz taajuudella
Kusoja pidettiin, rätinpurentaa ja mailmanparannusta toimitettiin nokkakusoilun merkeissä ja makkaroita paistettiin. Raunon OH6AYW lainaama "Horse Power" 2.5kW aggregaatti toimitti sähköä radiolle. Ensimmäisellä 'asennuksella' aggregaatti toi 9s häiriöt radioon josta noiseblankkerilla saatiin tiputettua suurin osa pois ettei 80m pohjahäiriö ollut kuin 2-3 s-yksikköä. Myöhemmin siirrimme aggregaatin paikkaa tankkauksen lomassa ja samalla sähkökaapeli siirrettiin kulkemaan eri kohdasta ja hieman enemmän mutkittelevasti, tippui häiriöt täysin nolliin, ilman noiseblankkeriakin. Totesimme eli siis tämäkin, kai kiinalaisvalmisteinen, suht edullinen aggregaatti kyllä käy radiokäyttöön! Kiitos Raunolle lainasta!


Tapahtuma oli kaikinpuolin hyvin onnistunut, porukka viihtyi ja kelikin oli suotuisa, lähellä +-0 lämpöasteita mentiin eikä tuulikaan pahasti kiusannut.. Kusokortit kirjoitellaan kaikista QSOista vasta-asemille..

Kuvia tapahtumia kuvagalleriastani alla olevasta linkistä:
http://kuvat.gzt.fi/index.php/Radioharrastus/Field-day-ja-peditiokuvat/OH6A-p-16-2-2013-EU101

KIITOS Kaikille mukana olleille!!
Otetaan uusiksi lämpöisemmillä keleillä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti