tiistai 17. heinäkuuta 2012

Mascot 9320

Kirpparilöytönä viikonloppuna tarttui mukaan Mascot 9320 13.2V 5A Cont. virtalähde hintaan 2€uroa. Pikaisen testauksen jälkeen tänään totesin että eihän se toimi!


Kuoret auki ja tutkimaan, no ihan ensimmäisenä löytyi kokonaan printiltä irti oleva iso elko, juotin tämän kiinni ja kävin samalla kaikki printin juotokset läpi varmuuden vuoksi. Tämän operaation jälkeen poweri lähti käyntiin ja antoi jännitettä ulos luvatun 13.2V. Hienoa!!


Pientä modifiointia piti toki harrastaa, powerin sisältä löytyi trimmeri josta sai nostettua jännitteen 13.8V joka on yleisesti käytössä radioharraste-elektroniikan parissa. Samalla vaihdoin virtajohdon toiseen miljoonalaatikosta löytyvään vastaavaan jossa oli virtakatkaisija välissä. Powerissa kun ei itsessään sellaista ole eikä juuri ylimääräistä tilaa sellaista asentaa. Kolmantena modauksena lisäsin powerin takaseinämään pienet banaaniterminaalit koska etuseinämässä oleva hella-liitin ei niinkään sovellu omiin käyttötarpeisiin.. Kannet kiinni ja kutsutarra päälle, rojekti valmis.


Kaikenkaikkiaan erittäin kannattava hankinta, kokonaishinnaksi jäi se 2€ koska kaikki tarpeet löytyivät miljoonalaatikosta.

Lisää kuvia projektin vaiheista löytyy galleriasta <- KLIK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti