maanantai 4. helmikuuta 2013

OH6AA - Grillaus & field-day 9.2.2013

Ideoin ja lähdin toteuttamaankin sitten tämmöistä pientä epävirallista tapahtumaa OH6AA-kerholaisille ja miksei muillekkin radioharrastajille..

Tarkoitus siis olisi kokoontua Svedjehamniin Björkön saarelle Mustasaareen lauantaina 9.2 klo 12:00 lähtien.. Paikanpäällä on mukava grillauskatos jonka alla pöytä-tuoli hässäkkä jolle mahtuu n. 8-10 henkeä istumaan + muitakin penkkejä.. Olisi ajatus jos paikanpäälle saataisiin pystytettyä HF-asema (windom antenni+rigi, käyttösähköt agregaatilla..).. Omat eväät mukaan, minä tuon polttopuita kasan ja kahvitarjoilu koitetaan saada myös järjestettyä...

Kaikki radioharrastuksesta kiinnostuneet ovat tietenkin tervetulleita käymään paikanpäällä ihmettelemässä toimintaa! Eli jos jollain oli epäselvyyksiä paikan kanssa missä häppeninkiä lauantaina koitetaan järjestellä, tässä pieni kartta ja navigaattoriin kun lämäsee osoitteeksi Björköntie 1008, Mustasaari, pääsee perille Paikanpäällähän on mahtavat maisemat sekä lintutorni josta aukeaa huikeat näkymät eli kamera kannattaa pakata reissulle mukaan jos valokuvaus on sydäntä lähellä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti