maanantai 12. lokakuuta 2015

Diamond CP-6R:n koevirittelyä "maantasolla"

Diamondi kotiutui ja kasautui näppärästi, helppo antenni rakentaa.. Pala palaan ja loput varaosiksi eikun.. Eipä tuota juuri väärin kai voisikaan kasailla jos nyt sitten radiaalit laittaa eri järjestykseen kuin ohjeessa on, tiedä häntä onko silläkään mitään vaikutusta..

Antennin kasaus tosiaan oli melko simppeli, osat sopivat toisiinsa vain yksin päin joten eipä tuota väärin voi ilman väkivaltaa kasata. Kasailun jälkeen oli aika koeviritellä antenni, tämä antennihan on kiinteämittainen vertikaaliosuudeltaan ja SWRät säädetään maatasojen pituutta muuttamalla.

Varastosta paripätkää hongkongin lipputankoa, toinen kiinni aidankylkeen ja toiseen antenni - helppo nostaa alas ja muuttaa maatason pituutta.. Antenni virittyi yllättävän helposti, emännän pienoisella avustuksella kaikki bandit oli nätisti vireessä noin 30 minuutin turjaamisen jälkeen. Sen mitä ne on sitten kun antenni on lopullisessa paikassaan näkee sitten, nettikeskusteluissa moni on kertonut jotta vireys on jotain aivan muuta kun antennia nostaa ylöspäin, jää nähtäväksi..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti